Kapije

Opis | Dimenzije | Slike

Čvrste, sigurne i individualne kapije za svaku baštu, privatni, poslovni, industrijski, sportski objekat, obdanište.

Visoko kvalitetna izrada i zaštita od korozije po najvišim evropskim standardima pruža vam izuzetnu sigurnost.

Vi dajete zahtev za funkcionalnost, a mi imamo rešenja! Važan aspekt jeste to što su izuzetno niski troškovi održavanja.

Sve navedene kapije mozemo izraditi po traženim dimenzijama i bojama. Sa kompletnim pripadajucim
delovima. Pošto ih pravimo po porudžbini, bitno je da nas kontaktirate ranije kako bi mogli da se dogovorimo i krenemo u proizvodnju Vaše kapije.

Kontaktirajte nas na prodaja@kapijeiograde.com ili nas posetite u Omladinsku 15, Veternik


SAMONOSIVE KAPIJE

Bezbedne – Funkcionalne

Modelima plivajućih kapija DM standarda “Osnovni”, “Standardni” i “Industrijski” nudimo individulna rešenja za vaše prilaze. Kod opreme možete a birate izmedju jednostavne varijante na ručno upravljanje i verzije na potpuno elektronsko upravljanje.

INDUSTRISKE KAPIJE

Izdržljive – Individualne

Bilo da se radi o privatnom posedu, sportskom igralištu, dečijem vrtiću ili industrijskom pogonu, mi imamo ogovarajuću kapiju za svaku situciju. U slučaju povećane potrebe za bezbednost, kapija može da bude dodatno opremljena sa zaštitom od preskakanja ili da se dodaju stubovi pa da se postavi bodljikava žica. U oba slučaja, biće teško preskočiti i ući na Vaš posed.

plivajuce samonosive kapije
industrijske kapije

VIŠENAMENSKE KAPIJE

Bezbedne – Povoljne

Višenamenske kapije mogu se postaviti svuda gde je za razliku o industrijskih kapija potrebno nešto “elegantnije” rešenje. Optimalna zaštita od korozije postignuta prema standardu DIN ISO EN 1461. Kapija se može farbati u bilo kojoj boji, u zavisnosti od Vaših želja i namera.

BAŠTENSKE KAPIJE

Jednostavne – Povoljne

Desetogodišnja tradicija, ali još uvek bezvremeno. Baštenske kapije DM standarda idealne su za upotrebu, pogotovo u kombinaciji sa pletenom žičanom ogradom. Bilo kao samostalne kapije, u živoj ogradi, ili kao kapije za automobil u pletenoj žičanoj ogradi, baštenske kapije pružaju uvek povoljnije rešenje po meri. Jedna od najtraženijih baš zbog svojih karakteristika.

visenamenske kapije
bastenske kapije
Share This