Javite se!

Radujemo se da započnemo ograđivanje Vašeg poseda!

Toliko poseda, a toliko malo vremena. Nazovite nas kako bi zajedno pronašli rešenje za ograđivanje Vašeg poseda. Profesionalnost, iskustvo i tradicija je ono što je karakteristično za naše preduzeće! Proverite zašto poslujemo već toliko godina!
kapije i ograde
Fiksni - 021823808
Nikola - 0652255515
Predrag - 0652255516
Darko - 0652255517
Pon. - Petak 08:00h - 16:00h
Subota 08:00h - 14:00h
Nedelja - ne radimo

Vaše mišljenje:

Facebook:
4.8/5
Google:
4.5/5

O nama

o nama
U situaciji kada postoji veliki broj preduzeća čija je delatnost prodaja sistema za ograđivanje kupovina kapija i ograda  u Srbiji može biti težak zadatak, jer nije lako odlučiti kome pokloniti poverenje i svoju sigurnost.
Pokušaćemo da Vam objasnimo ko smo, čime se bavimo i  kako to radimo. Preduzeće „Kapije i ograde“ doo Veternik-Novi Sad se bavi prodajom i montažom svih vrsta kapija i ograda izrađenih po najvišim evropskim standardima.
Preduzeće „Kapije i ograde“ doo Veternik- Novi Sad  je osnovano 2009. godine kao mešovito srpsko-nemačko preduzeće i predstavlja deo velike kompanije Draht Mayr GmbH  Dielheim, Nemačka, koja se više od 50 godina bavi delatnošću proizvodnje, prodaje i montaže sistema za ograđivanje.
Kao logična posledica proširenja kompanije Draht Mayr GmbH  nastalo je i preduzeće „ Kapije i ograde“ doo Veternik-Novi Sad  koje treba da na prostorima jugoistočne Evrope zastupa interese i doprinese širenju proizvodnog i prodajnog asortimana matične kompanije.
Dugo prisustvo na tržištu Evrope omogućavaju nam da proizvedemo, isporučimo i montiramo najkvalitetnije kapije i ograde po najpovoljnijim uslovima.
Poverenje je najvažniji elemenat svakog poslovnog odnosa i mi se stoga svojski trudimo da naši kupci ni jednog trenutka ne posumnjaju u nas ili u ono što proizvodimo, prodajemo i montiramo.
Vrhunski sistemi za ograđivanje ne znače ništa ako su  nepristupačni.
Na poruke i upite odgovaramo prvog narednog dana, ne ostavljamo kupce da čekaju i ne izbegavamo odgovornost za rešavanje problema i otklanjanje eventualnih nedostataka  nastalih tokom godina eksploatacije.
Svi ovi činioci zajedno upućuju na jedan cilj: da Vi budete zadovolj
Iskreno se radujemo što ćete baš nas odabrati za Vašeg dobavljača kapija i ograda i zato ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.ni Vašom novom kapijom i ogradom, a da iskustvo kupovine kod nas bude takvo da ćete poželeti da ga ponovite.
Vaš „Kapije i ograde“ tim