Javite se!

Radujemo se da započnemo ograđivanje Vašeg poseda!

Toliko poseda, a toliko malo vremena. Nazovite nas kako bi zajedno pronašli rešenje za ograđivanje Vašeg poseda. Profesionalnost, iskustvo i tradicija je ono što je karakteristično za naše preduzeće! Proverite zašto poslujemo već toliko godina!
kapije i ograde
Pon. - Petak 08:00h - 16:00h
Subota 08:00h - 14:00h
Nedelja - ne radimo

Vaše mišljenje:

Facebook:
4.8/5
Google:
4.5/5

O nama

o nama

„Kapije i ograde“ doo - Kontakt

U situaciji kada postoji veliki broj preduzeća čija je delatnost prodaja sistema za ograđivanje, kupovina kapija i ograda u Srbiji može biti težak zadatak. Nije lako odlučiti kome pokloniti poverenje i svoju sigurnost.

Ovde ćemo pokušati da Vam ukratko objasnimo ko smo, čime se bavimo i kako to radimo.

O nama

Preduzeće „Kapije i ograde“ doo Veternik - Novi Sad se bavi prodajom i montažom svih vrsta kapija i ograda izrađenih po najvišim evropskim standardima.

Osnovani smo 2009. godine kao mešovito srpsko-nemačko preduzeće i predstavljamo deo velike kompanije Draht Mayr GmbH Dielheim, Nemačka. Ova kompanija se više od 50 godina bavi delatnošću proizvodnje, prodaje i montaže sistema za ograđivanje.

Kao logična posledica proširenja kompanije Draht Mayr GmbH, nastalo je preduzeće „ Kapije i ograde“ doo Veternik - Novi Sad.

Naša misija je da na prostorima jugoistočne Evrope zastupamo interese matične kompanije i doprinosimo širenju njenog proizvodnog i prodajnog asortimana.

Dugo prisustvo na tržištu Evrope omogućavaju nam da proizvedemo, isporučimo i montiramo najkvalitetnije kapije i ograde po najpovoljnijim uslovima.

Poverenje je najvažniji elemenat svakog poslovnog odnosa i mi se stoga svojski trudimo da naši kupci ni jednog trenutka ne posumnjaju u nas ili u ono što proizvodimo, prodajemo i montiramo.

Vrhunski sistemi za ograđivanje ne znače ništa ako su nepristupačni. Na poruke i upite odgovaramo prvog narednog dana. Ne ostavljamo kupce da čekaju i ne izbegavamo odgovornost za rešavanje problema i otklanjanje eventualnih nedostataka nastalih tokom godina eksploatacije.

Svi pomenuti činioci zajedno upućuju na najvažniji cilj: da Vi budete zadovoljni!

Iskreno se radujemo što ćete baš nas odabrati za Vašeg dobavljača kapija i ograda. Zato ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi sa Vašom novom kapijom i ogradom sa željom da iskustvo kupovine kod nas bude takvo da poželite da ga ponovite.

Vaš „Kapije i ograde“ tim

Nikola Iđoški

Direktor

Prodaja

"Kapije i ograde" DOO

 

prodaja@kapijiograde.com

065/225-55-15

Omladinska 15,Veternik - Novi Sad

kapijeiograde.com