Kapije

Kapije

U par reči...

Čvrste, sigurne i individualne kapije za svaku baštu, privatni, poslovni, industrijski, sportski objekat, obdanište.
Visoko kvalitetna izrada i zaštita od korozije po najvišim evropskim standardima pruža vam izuzetnu sigurnost.
Vi dajete zahtev za funkcionalnost, a mi imamo rešenja! Važan aspekt jeste to što su izuzetno niski troškovi održavanja.
Radimo ugradnju motora, pa tako dobijate automatsku kapiju koju otvarate i zatvarate sa daljinskim upravljačem ili pozivom.

Prednosti panelnih ograda:

0652255516 | 021 823808

Samonosive kapije

Industrijske kapije

Modelima plivajućih kapija DM standarda “Osnovni”, “Standardni” i “Industrijski” nudimo individulna rešenja za vaše prilaze. Kod opreme možete a birate izmedju jednostavne varijante na ručno upravljanje i verzije na potpuno elektronsko upravljanje.

Bilo da se radi o privatnom posedu, sportskom igralištu, dečijem vrtiću ili industrijskom pogonu, mi imamo ogovarajuću kapiju za svaku situciju. U slučaju povećane potrebe za bezbednost, kapija može da bude dodatno opremljena sa zaštitom od preskakanja ili da se dodaju stubovi pa da se postavi bodljikava žica. U oba slučaja, biće teško preskočiti i ući na Vaš posed.

samonosive kapije prospekat
industrijske kapije

Višenamenske kapije

Baštenske kapije

Višenamenske kapije mogu se postaviti svuda gde je za razliku o industrijskih kapija potrebno nešto “elegantnije” rešenje. Optimalna zaštita od korozije postignuta prema standardu DIN ISO EN 1461. Kapija se može farbati u bilo kojoj boji, u zavisnosti od Vaših želja i namera.

Desetogodišnja tradicija, ali još uvek bezvremeno. Baštenske kapije DM standarda idealne su za upotrebu, pogotovo u kombinaciji sa pletenom žičanom ogradom. Bilo kao samostalne kapije, u živoj ogradi, ili kao kapije za automobil u pletenoj žičanoj ogradi, baštenske kapije pružaju uvek povoljnije rešenje po meri. Jedna od najtraženijih baš zbog svojih karakteristika.

visenamenska kapija
bastenske kapije
Share This
Call Now ButtonPozovite nas!