kapije i ograde instagram

Puno novina u Kapije i ograde DOO kao što su Instagram profil, novi proizvodi, redizajniran sajt i mnogo toga.

kapije i ograde instagram

Poštovanje dragi čitaoci, nismo dugo imali objave ove vrste, nemojte nam zameriti, jer smo bili zauzeti poslom. Kao što vidite, na našoj Facebook stranici su se desile razne promene.

Nova profilna, pozadinska slika, uređeni linkovi i takve male stvari koje su učinile da stranica bolje izgleda. Odlučili smo da u 2019. godini uvedemo novine na našim društvenim mrežama.

Sajt smo prilagodili, kako bi bio lakši za korišćenje i pregledniji. Naravno, jos mnogo promena su u planu, na tome radimo svaki dan!

Takođe, želimo da Vas obavestimo da smo napravili Instagram profil, nemojte zaboraviti da nas zapratite i tamo!

Što se tiče novih proizvoda, njih možete naći kod Proizvoda/Ostalo/. Kod šahtova i odvoda ćete naći, kao što je napisano, šahtove i odvode, a pod enterijerom možete naći držače za vina, za saksije i jos mnogo toga, zato nemojte zaboraviti da pogledate.

Uskoro nam dolazi proleće i početak gradjevinske sezone 2019, i planiramo da Vam obezbedimo popuste kako bi već na proleće počeli da ograđujete Vaš posed. Ne znamo tačan datum, ali će biti to biti uskoro.

Naš marketing tim će Vas obaveštavati o novim projektima, proizvodima i popustima, zato redovno pratite neku od naših društvenih mreža kako bi bili uvek upućeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *