Panelna ograda

Sezona ograđivanja je odavno počela i možda je pravo vreme da ogradite Vaš posed.
Preduzeće „Kapije i ograde“ doo posluje već duže od 13 godina i uvek se trudimo da pružimo najkvalitetnije proizvode i uslugu.
Osim prodaje materijala, mi se bavimo proizvodnjom kapija i montažom, tako da možete kompletan projekat prepustiti nama.

Pošto imamo dugogodišnje iskustvo, naš kolega Predrag je imao priliku da da svoje mišljenje za sajt Daibau.rs:
https://www.daibau.rs/clanak/221/bastenske_ograde

U ponudi imamo četiri vrste ograde; panelnu ogradu, veštačku travu, gabione i posebnu ogradu sa ispunom od cevi ili izrezanog lima. Na Vama je da izaberete koji tip Vam najviše odgovara, a mi ćemo Vam dati najbolju ponudu!

1. Panelna ograda - 3D i 2D

Panelna ograda je trenutno najzastupljenija vrsta ograde na našem tržištu. Predstavlja jednostavno, dugotrajno i pristupačno rešenje za svaki posed.

Postoje dva tipa panela, 3D i 2D, razlikuju se u debljini žice, ali najviše u estetskom izgledu. 3D paneli imaju krivine na određenim visinama što im daje čvrstinu i dinamičnost. 2D paneli su ravni i predstavljaju „jednostavniji“ tip panela pošto nemaju krivine.
Funkcionalnost obe vrste je ista, da zaštiti posed od neželjenih gostiju i pruži sigurnost svakoj porodici i preduzeću.

2. Veštačka trava

Veštačka trava je najnoviji proizvod u našem asortimanu i na našem tržištu. Prestavlja spoj pletene žice i zaštite od neželjenih pogleda, ali sve to na „prirodan“ način.

Kvalitet i lepota ovog proizvoda je garantovana. Izdržaće vrućine do +80C i hladnoće do -35C, tako da neće menjati boju ili izgled.
U poslednje vreme se javlja velika potreba za ovim tipom ograde, a mi smo spremni da ispunimo svačiji zahtev.

3. Gabioni

Gabioni spadaju u onaj tip ograde koji se već duže vreme nalazi u našoj ponudi, ali tek od nedavno je potražnja za njim porasla.

Ovaj proizvod se u zapadnoj Evropi koristi već duže vreme, ali je zbog cene kod nas malo slabije prodavan. Međutim, u poslednje vreme, ljudi su prepoznali naš kvalitet i način na koji pravimo gabione pa su počeli da zatražuju i taj tip ograde.

Naši gabioni su izrađeni od 5mm žice koja je pocinkovana, tako da se neće iskriviti od kamena ili zarđati od spoljašnjih uticaja.

Imate informacije o različitim tipovima ograda. Nadamo se da smo Vam bar malo olakšali ili pomogli prilikom izbora ograda.
Više slika možete pronaći na našim društvenim mrežama ili u galeriji radova.

Takođe, ako imate bilo kakva pitanja slobodno nas pozovite na 065/225-55-16.